Találd meg a hozzád legjobban illő felületet

A beltéri műgynta felületek határtalan kreativitást biztosítanak számodra

Határtalan kreativitás és végtelen lehetőség

A modern világ burkolati közé már nem fér be a csempe és a járólap.

A műgyanta padlók a dizájn legszélesebb tárházát kínálják számodra. Nem kell kompromisszumot kötnöd a fugákkal és elrendezési lehetőségekkel. Nem áll fenn annak a lehetősége, hogy a padlóban egyenletlenségek legyenek.

A beltérben használt műgyanta padló nagyon jó hőszigetelő és a nedvességet sem szívja magába. Még akkor sem vesz fel nedvességet, ha valahol esetleg megsérült. Sérülése esetén nagyon könnyen javítható. Akár egy ecset is elegnedő a művelethez.

Felülete megfelel a keményebb betonnak (C30) és ellenáll minden fajta vegysternek. Savaknak, lúgoknak, de még az oldószereknek is.

gyors kivitelezés

A műgyanta padló kialakítása akár két nap alatt is lehetséges. A következő napon már használatba is vehető.

Ez persze csak akkor igaz, ha a felület megfelel a felvitelhez szükséges minőségnek. Valljuk be, ez nagyon ritka.

Hogyan készül a beltéri műgyanta felület:
  • Elsőnek a felületnek egyenletesnek és tükörsimának kell lennie. Sok esetben szükséges a felületről eltávolítani a régi burkolat maradványait és az egyenletlenségeit korrigálni.
  • A kiegyenlített felületet meg kell csiszolni, hogy a felületre felúszott lágy részeket eltávolítsuk.
  • A felület csiszolása és letakarítása után egy epoxy bázisú alapozót kerül a felületre, hogy arra kellően tapadjon majd a következő réteg és egyben megköti az esetlegesen szabadon maradt részecskéket.
  • Végezetül egy, kettő vagy három rétegben felvisszük a végső felületet. A rétegszükséglet nagyban függ a kívánt mintától és a szükséges ellenállóságtól.

Egyszerű karbantartás

Korlátok nélkül használható bármilyen tisztítószer és eszköz!

  • Használható savas tisztítószer, amellyel nem maradnak vízkőfoltok. Nem marja meg a felületet, mint a járólap esetén a fugákat.
  • Akár nagy mennyiségű folyadékkal is tisztíthatók. Utána csak le kell húzni a nedvességet a felületről, mint az ablakok esetében. Így azonnal száraz és foltmentes lesz a felület.
  • Nincsenek akadályozó egyenletlenségek, mint a fugázott csempék esetében. Ezért dörzsöléses takarítást el is felejtheted a padlón örökre.
  • A robotokkal és akkumulátoros porszívókkal gyerekjáték a padló takarítása.

Megkopott a felület a sok használattól, vagy meg is sérült?

Semmi sem tart örökké, ezért a műgyanta padlónak is szüksége van néha egy kis gondoskodásra. Viszont ehhez nem kell új felületet csinálnunk.

  • Ha sérülés történt rajta, mert valami éles vagy nagyon nehéz nekiütődött a felületnek, akkor sem kell megijedni. A felület sérült része könnyen javítható és nem igényel bontást a javítás.
  • A sok használattól a felület évek alatt elveszíti fényét. Ilyenkor érdemes felpolírozni a felületet, amit saját magad is meg tudsz csinálni. Nem kell hozzá szakembert keresned.